Poqueta cosa avui, només citaré les tres notícies sobre videojocs que més m’han impactat avui.

1. Boicot al Rock Band. Els europeus som una mica pringats amb tants impostos i demés. Com un videojoc pot costar el mateix que una videoconsola? I aquest abús de preus en comparació amb EEUU? 

Així que en senyal de protesta els gamers han decidit fer boicot no comprant el joc al menys fins que baixin els preus.

Links:

Harmonix habla sobre el precio de Rock Band en Europa.

Harmonix asegura que “Rock Band” no bajará de precio en Europa.

“Rock Band” para Wii, PS2 y PS3 ya tiene fecha oficial de salida europea.

 

2. Es prohibeix el joc de “Bully: Scolarship edition” a Brasil. No m’estranya que el prohibeixin perquè això que sigui una espècie de GTA però situant l’acció en una escola i com a personatges uns adolescents… mal rollo. No m’estranya que el censurin, ara bé, cal dir que el joc porta el seu corresponent etiquetatge on recomana l’edat adequada per jugar-hi.

 

3. En tan sols dos dies ja s’han trobat maneres per fer trampes en e joc de “Mario kart Wii“. Així que els tramposos baten rècords i es situen en les llistes globals de millors temps.

El truc: en el mode Time Trial, hem de completar la primera volta en un bon temps -el millor possible-, només creuar la línia de meta, hem de girar 180º el volant per tornar a creuar la línia de meta en sentit contrari. I c’est fini, el nostre nom surtirà a les llistes!

Anuncios