I seguim amb el bloc… 😉

Ara que m’ha donat per mirar càmares digitals m’he donat compte que cada vegada més es pensa en Internet i en les aplicacions de la web 2.0.

El cas és que sorgeixen al mercat càmares que permeten fer vídeo al estil Youtube. Amb això vull dir que capturen a dimensions, qualitat, capacitat i duració dels típics vídeos de Youtube per a que així sigui més fàcil penjar el vídeo. I no és una simple conincidència sinó que les càmares duen l’adhesiu “Youtube” de tal manera que el comprador sap que aquesta càmara permet fer aquestes virgueries.

Una altra opoció que presenten és la de fer fotografies per després penjar-les a eBay.

Aquestes càmares faciliten el contacte amb la web 2.0 ja que un pot estar present a la xarxa simplement amb dues passes: 1. fer el vídeo/foto amb la càmara i 2. pujar-lo directament a la web sense necesitat de modificar el tamany, les dimensions…

Jo crec que és una mica “xorra” perquè amb una càmara normal això també ho pots fer clar que de vegades has de canviar coses i si a més vols fer-li un muntatge en el vídeo o modificar la imatge abans de pujar-lo ho hauràs de manipular a l’ordinador de manera que és com una càmara qualsevol. Però segur que hi ha gent que ho trobarà més sencill gràcies a aquestes càmares.

 

Per cert les càmares de les quals parlo són la nova gama de Casio Exilim, tant els models Z com S -no sé si se m’escapa algun altre model-.

Webs realcionades:

Xataca

Tecno Gadgets

Enfoque Fotográfico

Casio – Europa

 

Eli ^^

Anuncios