Els coetàneos tornem a l’acció, però aquesta vegada us hem preparat una de les activitats que més ens agraden. Aquí teniu la fiebre de sábado noche meva i del Fran (se suposa que això ho vam fer dissabte per la nit, una d’aquelles nits que estàvem tancats a casa i no sabíem que fer… xDD).

[blip.tv ?posts_id=736231&dest=-1]

Al meu coet^^ Fran, del blog Pumkins in class, i a mi, se’ns va ocorrer la genial idea de grabar-nos mentre féiem unes partides amb la PS2 i la Wii.

I aquí us deixem l’última reflexió sobre videojocs: “El vídeo mostra que jugar a videojocs no vol dir que estiguem enganxats. Si sabem controlar-nos i sabem jugar quan toca, no han de ser perjudicials. A més, ara amb aquesta revolució de jocs socials, la forma de jugar és molt més dinàmica. Això ja no suposa estar-te davant del televisor movent només els dits i amb una cara d’estaquirot, ara t’has de moure al complert, còrrer, cantar…”

Per a què no digueu que les videoconsoles no són un bon mètode per fer exercici sense moure’s de casa. Espereu sinó a l’arribada del Wii fit, o practiqueu amb eye toy i tota la saga, eye toy kinetic, eye toy combat, dance factory, Wii sports…

Eli ^^

Anuncios