Molts podeu pensar que les videoconsoles són un simple entreteniment, i teniu raó perquè aquestes van ser creades per a això, per divertir. Però com la tecnologia avança, les noves videoconsoles permeten, a més d’entretenir, realitzar diversos estudis. Estudis de caire mèdic.

Jo us n’explicaré tres:

PS3 i foldinghome: resulta que quan iniciem la PS3, aquesta es converteix en un servidor que es dedica a fer milers d’operacions matemàtiques molt ràpidament amb l’objectiu que entre totes les PS3 i altres servidors es puguin trobar solucions a enfermetats com el càncer.

Wii i la cirurgia: un estudi realitzat als EEUU confirma que l’habilitat dels cirurgians es pot millorar si es practica amb alguns jocs de la wii co9m ara el Trauma Center o Marble mania. Això és degut a què la cirurgia consisteix en executar delicadament petits moviments amb les mans, i això és exactament el que aconsegueixes amb la Wii.

Wii i els reflexos: aquesta videoconsola és una poderosa eina en els estudis de reflexos adquirits. Gràcies a ella i al Wiimote els professionals podràn observar i treure conclusions sobre les reaccions a nous impulsos visuals, els reflexos que anem adquirint… (llegir la notícia).

Així que ja heu vist com contribueixen les videoconsoles a l’hora de realitzar estudis mèdics, psicològics…

Però no nomès es queda aquí la cosa, sinó que queda demostrat com la Wii i altres videoconsoles ajuden a millorar els reflexos, l’agilitat mental, ajuden a mantenirse en forma…

Aquelles persones que pensen que els videojocs són una manera de perdre el temps, que mirin totes les possibilitats que poden oferir.

 

Eli ^^

Anuncios