Nous serveis on els usuaris s’han de fidelitzar => Creixement qualitatiu => Bussiness intelligence => Conèixer l’audiència

Aquesta és la cadena que Santiago Miralles ens explicava en la seva classe-conferència. El que representa aquest acadena és la nova manera de captar els consumidors. I aquesta nova concepció, només es pot fer a travès dels nous formats ja que gràcies a ells podem conèixer els nostres usuaris i coneixent-los podem arribar a ells.

***

El futur en la fidelització dels consumidors està en conèixer-los i saber que volen i també en mantenir un contacte constant. Això és el que Santiago Miralles defineix com el Bussines intelligence.

Televisió i Ràdio de Catalunya són cadenes autonòmiques amb molta força aquí a Catalunya. És per aquest motiu que han d’estar a l’aguaït amb els consumidors i oferir-lis allò que volen. Perquè sinó, aquests s’aniran a la competència -Antena 3 i Telecinco-.

Les xarxes socials han adquirit molta importància i és una bona manera de conèixer el consumidor i mantenir un contacte amb ell. Per això Tv3 està a Youtube (tv3), Twitter, Facebook … A més de ser presents en diversos blocs.

Internet permet la segmentació dels públics i per tant la fragmentació de continguts. Així cadascú pot consumir allò que li interesa. I per això Tv3 disposa de webs com:

  • 3 a la carta: on podem veure capítols de sèries i programes de televisió.
  • 3cat24: Notícies les 24 hores. Per a aquelles persones fidels a la cadena catalana. D’aquesta manera per estar informats les 24hores no cal que esperi als informatius del matí, migdia o nit; i encara menys, anar a la competència!
  • 3minuts: resum de 3 minuts de tots els programes. Els podem descarregar i a l’iPod!
  • icatfm: la ràdio a la web, on a més hi trobarem els reportatges, notícies d’últimes hores, conferència online amb els entrevistats de la ràdio.

I aquestes entre d’altres més opcions.

 

Així que per fidelitzar el públic no hem d’esperar a què s’interesi per nosaltres, sinó que hem de ser nosaltres el que el busquem i li oferim els nostres productes.

 

Eli ^^

Anuncios