Cada vegada més, l’ordinador esdevé un suport cansí per veure els continguts audiovisuals així com les fotografies, els vídeos… Per això, els fabricants aposten pels disc durs multimèdia que permeten connectar-los al televisor i així poder disfrutar d’aquests continguts a “grans pulgades”.

Discs durs n’hi ha molts i l’avenç de la tecnologia permet innovar cada vegada més aquests aparells. Una opció interessant, segons la meva opinió, és el Memup Media Disk MX que ja bé pensat per a l’alta definició. Un disc dur multimèdia que ofereix, depenent del model, diverses prestacions com la tecnologia WiFi i LAN, un descodificador de TDT i la funció gravadora. I, per descomptat, una àmplia oferta de capacitat: 360 GB, 500 GB, 750 GB i 1 TB.

Sí, un terabyte! La tecnologia ja permet emmagatzemar i emmagatzemar tot tipus d’informació fins a un terabyte. Per fi! Dic “-per fi-” perquè a mi un disc dur de 500 GB més dos de 160 GB i un ordinador de 250 GB, ja se m’ha quedat petit.

NOTE: Que jo opini que el Memup Media Disk MX és una opció interessant no vol dir que en descarti d’altres. Que ni molt menys la meva intenció és fer publicitat d’aquest hardware.

Anuncios