El món de les videoconsoles cada vegada va a més, sobretot ara que s’han posat de moda els jocs socials com ara el SingStar, el Buzz… La PlayStation ha estat la gran plataforma que ha permés desenvolupar aquests tipus de jocs però ara li ha sortit una forta competidora: la Wii.

Després d’aquest paràgraf introductori, vull parlar sobre dos novetats que pertanyen a aquest àmbit:  La “MTV Track Finder” i el “Rock Band”.

MTV Track Finder

La MTV ha tret aquesta setmana una nova base de dades que recull les cançons incluides en els videojocs musicals moderns. Exemples com el Guitar Hero, Rock Band, Sing Star…

Els camps de cerca d’aquesta base de dades són per cançó, artísta o joc; però a més, també ofereix informació adicional sobre la plataforma i els publishers.

Aquí us deixo el link de la pàgina oficial: http://trackfinder.mtv.com/Default.aspx

Rock Band

Aviat sortirà al mercat europeu el Rock Band, una espècie de Guitar Hero però, aquest nou joc comptarà amb quatre perifèrics: una guitarra, un baix, una bateria i un micròfon -a més del joc, és clar-. És la nova aposta per als jocs musicals que, en principi, només estarà disponible per a PS2, PS3 i Xbox. Sí, no he mencionat la Wii encara que no es descarta la possibilitat de l’adaptació a aquesta plataforma.

Dada important: Rock Band ha estat desenvolupat per Harmonix Music Systems, els desenvolupadors de Guitar Hero (1, 2 i anys 80), juntament amb MTV Games. Així que si amb Guitar Hero ja ens divertíem, ara amb Rock Band la diversió està garantitzada.

 

Video d’un bateria professional jugant a la bateria del Rock Band.

Això és tot per avui, i és que no podia anar-me’n a dormir sense abans haver fet una actualització dedicada a aquest tipus de jocs, que en la meva opinió són genials.

 

Eli ^^

Anuncios